Το κρασί έγινε για αιώνες από μόλις δύο απλά συστατικά: χυμός ζύμης και σταφυλιών. Πραγματικά, ακριβώς για οποιοδήποτε χυμό φρούτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά κατά πολύ η πλειοψηφία όλου του κρασιού γίνεται από το χυμό του σταφυλιού.
Πώς το κρασί γίνεται;
Η ζύμη είναι το μαγικό συστατικό που μετατρέπει το χυμό σταφυλιών σε κρασί. Αρκετά κατά τρόπο ενδιαφέροντα, υπάρχουν πραγματικά άγρια σπόρια ζύμης στον αέρα και όλα αυτά απαιτούνται πραγματικά για να κάνουν το κρασί είναι ένα ανοικτό εμπορευματοκιβώτιο του χυμού και του χρόνου σταφυλιών. Το αποτέλεσμα εντούτοις, πιθανώς δεν θα ήταν το πιό εύγευστο των ποτών.
Υπάρχουν πολυάριθμες πιέσεις των ζυμών και οι τύποι που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το κρασί έχουν καλλιεργηθεί ακριβώς για αυτόν το λόγο. Καλά οπωσδήποτε, η ζύμη είναι ένας οργανισμός διαβίωσης ότι οι τροφές μακριά των ζαχαρών στο χυμό σταφυλιών σε μια διαδικασία κάλεσαν τη ζύμωση.
Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, τα σπόρια ζύμης θα αναπαραγάγουν εκθετικά έως ότου έχουν καταναλωθεί όλες οι ζυμώσιμες ζάχαρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ζύμωσης, οι ζάχαρες μετατρέπονται στο οινόπνευμα και το διοξείδιο του άνθρακα.
Η ζύμη θα μεταδώσει επίσης μια προτίμηση στο τελειωμένο κρασί ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες όπως η πίεση της ζύμης που χρησιμοποιούνται, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και άλλοι παράγοντες.
Μόλις καταναλωθούν όλες οι ζυμώσιμες ζάχαρες, η ζύμη θα πέσει στο κατώτατο σημείο του εμπορευματοκιβωτίου. Το κρασί αφαιρείται από το εμπορευματοκιβώτιο, αφήνοντας τη ζύμη, και είναι σε ένα άλλο εμπορευματοκιβώτιο για να ωριμάσει περιμένοντας να εμφιαλωθεί.
Φυσικά, αυτή η ολόκληρη διαδικασία έχει απλοποιηθεί εξαιρετικά για μια γενική κατανόηση.
Πώς το κρασί παίρνει το χρώμα του;
Πιθανώς ξέρετε ότι υπάρχουν πράσινα σταφύλια και μαύρα σταφύλια και τα διαφορετικά σταφύλια χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα διαφορετικά κρασιά.
Αυτό που να μην ξέρετε είναι ότι σχεδόν όλος ο χυμός σταφυλιών (ακόμη και από τα μαύρα σταφύλια) είναι βασικά άχρωμος σε χρυσά στο χρώμα.
Ο τρόπος που ένα κρασί παίρνει το χρώμα του είναι με να αφήσει τα δέρματα να ενυδατώσουν στο χυμό κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε το άσπρο κρασί από τα μαύρα σταφύλια με να μην αφήσετε τα δέρματα να μείνουν σε επαφή με το χυμό. CHAMPAGNE είναι ένα από τα διασημότερα παραδείγματα.
Εάν τα δέρματα αφήνονται στο κρασί για μόνο ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αυξήθηκε (ή κοκκινίστε) θα γίνει. Εάν αφήνονται για ένα παραταθέν χρονικό διάστημα, ένα σκούρο κόκκινο κρασί θα είναι το αποτέλεσμα.
Αυτό που δίνει σε κάθε κρασί την προτίμησή του;
Ακόμα κι αν υπάρχουν πολύ λίγα συστατικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την προτίμηση του κρασιού. Καταρχήν, υπάρχουν πολλές ποικιλίες των σταφυλιών. Κάθε ποικιλία σταφυλιών θα παραγάγει τις διαφορετικές γεύσεις, τα αρώματα, και ακόμη και τις συστάσεις.
Επιπλέον, το χώμα και το κλίμα όπου τα σταφύλια αυξάνονται δραστικά έχουν επιπτώσεις σε αυτές τις μεταβλητές.
Όχι μόνο ότι, αλλά ο κατασκευαστής κρασιού μπορεί να ελέγξει τα διάφορα πράγματα από την τεχνική, τη θερμοκρασία και τη ζύμη που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αλλες μεταβλητές όπως η ζύμωση ή η αποθήκευση στα δρύινα βαρέλια έχουν επιπτώσεις επίσης στην προτίμηση.
Μην φοβηθείτε ποτέ, με όλους αυτούς τους παράγοντες που θεωρούνται ακόμη και πιό άπληστος πότης κρασιού θα ήταν σε θέση πάντα να δοκιμάσει όλες τις διαφορετικές ποικιλίες του κρασιού στην αγορά σήμερα. Αφήστε το θησαυρό κυνηγώντας να αρχίσεϊ
Τι είναι τανίνη;
Η τανίνη είναι μια ουσία στο κρασί που προκαλεί μια εταιρία, στόμα-που ξεραίνει το αίσθημα στο στόμα σας. Εξάγεται από τα δέρματα, οι σπόροι και οι μίσχοι των κόκκινων κρασιών σταφυλιών τόσο περιέχουν περισσότερη τανίνη από τα λευκά.
Τα άσπρα κρασιά θα πάρουν έναν βαθμό τανίνης όταν χρησιμοποιούνται τα δρύινα βαρέλια για τη ζύμωση ή τη γήρανση. Φάτε ακριβώς τα δέρματα των σταφυλιών ή του παρασκευασμένου, unsweetened τσαγιού ποτών έντονα για μια καλή ιδέα αυτών που η τανίνη αισθάνεται όπως στο στόμα σας.
Τι είναι θειώδη άλατα;
Από το νόμο, σχεδόν όλο το κρασί κατασκευάζω στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχει τα θειώδη άλατα ?Contains; στην ετικέτα. Αυτό είναι επειδή για το πολύ μικρό ποσοστό του άσθματος οι πάσχοντες μπορούν να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στα θειώδη άλατα.
Τα θειώδη άλατα ή το διοξείδιο θείου είναι μια ένωση εμφανιμένος φυσικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης. Μερικές φορές, αν και ένας κατασκευαστής κρασιού θα προσθέσει λίγο περισσότερους λόγω των αντιβακτηριακών και συντηρητικών ιδιοτήτων του. Τα άσπρα κρασιά έχουν περισσότερα θειώδη άλατα από τα κόκκινα κρασιά επειδή χρειάζονται περισσότερη προστασία.
Πώς το κρασί γίνεται;
Η ζύμη είναι το μαγικό συστατικό που μετατρέπει το χυμό σταφυλιών σε κρασί. Αρκετά κατά τρόπο ενδιαφέροντα, υπάρχουν πραγματικά άγρια σπόρια ζύμης στον αέρα και όλα αυτά απαιτούνται πραγματικά για να κάνουν το κρασί είναι ένα ανοικτό εμπορευματοκιβώτιο του χυμού και του χρόνου σταφυλιών. Το αποτέλεσμα εντούτοις, πιθανώς δεν θα ήταν το πιό εύγευστο των ποτών.
Υπάρχουν πολυάριθμες πιέσεις των ζυμών και οι τύποι που χρησιμοποιούνται για να κάνουν το κρασί έχουν καλλιεργηθεί ακριβώς για αυτόν το λόγο. Καλά οπωσδήποτε, η ζύμη είναι ένας οργανισμός διαβίωσης ότι οι τροφές μακριά των ζαχαρών στο χυμό σταφυλιών σε μια διαδικασία κάλεσαν τη ζύμωση.
Κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, τα σπόρια ζύμης θα αναπαραγάγουν εκθετικά έως ότου έχουν καταναλωθεί όλες οι ζυμώσιμες ζάχαρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ζύμωσης, οι ζάχαρες μετατρέπονται στο οινόπνευμα και το διοξείδιο του άνθρακα.
Η ζύμη θα μεταδώσει επίσης μια προτίμηση στο τελειωμένο κρασί ανάλογα με τους διάφορους παράγοντες όπως η πίεση της ζύμης που χρησιμοποιούνται, η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ζύμωσης και άλλοι παράγοντες.
Μόλις καταναλωθούν όλες οι ζυμώσιμες ζάχαρες, η ζύμη θα πέσει στο κατώτατο σημείο του εμπορευματοκιβωτίου. Το κρασί αφαιρείται από το εμπορευματοκιβώτιο, αφήνοντας τη ζύμη, και είναι σε ένα άλλο εμπορευματοκιβώτιο για να ωριμάσει περιμένοντας να εμφιαλωθεί.
Φυσικά, αυτή η ολόκληρη διαδικασία έχει απλοποιηθεί εξαιρετικά για μια γενική κατανόηση.
Πώς το κρασί παίρνει το χρώμα του;
Πιθανώς ξέρετε ότι υπάρχουν πράσινα σταφύλια και μαύρα σταφύλια και τα διαφορετικά σταφύλια χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα διαφορετικά κρασιά.
Αυτό που να μην ξέρετε είναι ότι σχεδόν όλος ο χυμός σταφυλιών (ακόμη και από τα μαύρα σταφύλια) είναι βασικά άχρωμος σε χρυσά στο χρώμα.
Ο τρόπος που ένα κρασί παίρνει το χρώμα του είναι με να αφήσει τα δέρματα να ενυδατώσουν στο χυμό κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Μπορείτε πραγματικά να κάνετε το άσπρο κρασί από τα μαύρα σταφύλια με να μην αφήσετε τα δέρματα να μείνουν σε επαφή με το χυμό. CHAMPAGNE είναι ένα από τα διασημότερα παραδείγματα.
Εάν τα δέρματα αφήνονται στο κρασί για μόνο ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αυξήθηκε (ή κοκκινίστε) θα γίνει. Εάν αφήνονται για ένα παραταθέν χρονικό διάστημα, ένα σκούρο κόκκινο κρασί θα είναι το αποτέλεσμα.
Αυτό που δίνει σε κάθε κρασί την προτίμησή του;
Ακόμα κι αν υπάρχουν πολύ λίγα συστατικά, υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την προτίμηση του κρασιού. Καταρχήν, υπάρχουν πολλές ποικιλίες των σταφυλιών. Κάθε ποικιλία σταφυλιών θα παραγάγει τις διαφορετικές γεύσεις, τα αρώματα, και ακόμη και τις συστάσεις.
Επιπλέον, το χώμα και το κλίμα όπου τα σταφύλια αυξάνονται δραστικά έχουν επιπτώσεις σε αυτές τις μεταβλητές.
Όχι μόνο ότι, αλλά ο κατασκευαστής κρασιού μπορεί να ελέγξει τα διάφορα πράγματα από την τεχνική, τη θερμοκρασία και τη ζύμη που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Αλλες μεταβλητές όπως η ζύμωση ή η αποθήκευση στα δρύινα βαρέλια έχουν επιπτώσεις επίσης στην προτίμηση.
Μην φοβηθείτε ποτέ, με όλους αυτούς τους παράγοντες που θεωρούνται ακόμη και πιό άπληστος πότης κρασιού θα ήταν σε θέση πάντα να δοκιμάσει όλες τις διαφορετικές ποικιλίες του κρασιού στην αγορά σήμερα. Αφήστε το θησαυρό κυνηγώντας να αρχίσεϊ
Τι είναι τανίνη;
Η τανίνη είναι μια ουσία στο κρασί που προκαλεί μια εταιρία, στόμα-που ξεραίνει το αίσθημα στο στόμα σας. Εξάγεται από τα δέρματα, οι σπόροι και οι μίσχοι των κόκκινων κρασιών σταφυλιών τόσο περιέχουν περισσότερη τανίνη από τα λευκά.
Τα άσπρα κρασιά θα πάρουν έναν βαθμό τανίνης όταν χρησιμοποιούνται τα δρύινα βαρέλια για τη ζύμωση ή τη γήρανση. Φάτε ακριβώς τα δέρματα των σταφυλιών ή του παρασκευασμένου, unsweetened τσαγιού ποτών έντονα για μια καλή ιδέα αυτών που η τανίνη αισθάνεται όπως στο στόμα σας.
Τι είναι θειώδη άλατα;
Από το νόμο, σχεδόν όλο το κρασί κατασκευάζω στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχει τα θειώδη άλατα ?Contains; στην ετικέτα. Αυτό είναι επειδή για το πολύ μικρό ποσοστό του άσθματος οι πάσχοντες μπορούν να είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στα θειώδη άλατα.
Τα θειώδη άλατα ή το διοξείδιο θείου είναι μια ένωση εμφανιμένος φυσικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ζύμωσης. Μερικές φορές, αν και ένας κατασκευαστής κρασιού θα προσθέσει λίγο περισσότερους λόγω των αντιβακτηριακών και συντηρητικών ιδιοτήτων του. Τα άσπρα κρασιά έχουν περισσότερα θειώδη άλατα από τα κόκκινα κρασιά επειδή χρειάζονται περισσότερη προστασία.
Αρθρο Πηγη: Messaggiamo.Com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου