Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ


Το e-oinos είναι κοντά σας εδώ και μερικούς μήνες με σκοπό να γίνει ο διαδικτυακός χώρος για τους φίλους του κρασιού. Μέσα στη σύντομη αυτή πορεία του, έχει καταφέρει ήδη πολλά,είναι πλέον στα favorite πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το κρασί,είτε αυτοί ασχολούνται με το κρασί ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.Η προσέγγιση του κρασιού από το e-oinos είναι πολύπλευρη ,προσπαθούμε να δούμε το κρασί από την αρχή μέχρι το τέλος από το αμπέλι μέχρι το ποτήρι .
 Σ αυτήν την προσπάθεια μεγάλη συμμετοχή έχουν οι επισκέπτες του blog  με τα μηνύματα και τα σχόλια τους, βοηθώντας μας να κάνουμε πιο πλούσια την θεματολογία του blog.Μια φίλη λοιπόν από την Κρήτη η Όλγα μου ζήτησε ένα άρθρο για το κρασί σε σχέση με τα όνειρα.Να πω την αμαρτία μου αρχικά θεώρησα λίγο άσχετο το θέμα σε σχέση με την συνήθη θεματολογία του blog.Όταν όμως βρέθηκα σε μια παρέα  που είχε θέμα συζήτησης τα όνειρα διαπίστωσα ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα.Έτσι,σκέφτηκα την Όλγα και την επιθυμία της.Και όντας άσχετος με το θέμα ρώτησα,διάβασα, βρήκα και σας παραθέτω τη πιστεύει η παράδοση κι ο ονειροκρίτης για το κρασί στα όνειρα μας.
Όταν ονειρευτής κρασί σε βαρέλι ή μπουκάλι, θα έχεις σημαντικές ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες. Το κόκκινο κρασί σημαίνει δύσκολη δουλειά με αρκετά κέρδη ενώ όταν το πίνεις, θα πάρεις αισθηματική χαρά. Ένας άρρωστος που θα ονειρευτεί κόκκινο κρασί θα αναρρώσει γρήγορα. Μαύρο κρασί σημαίνει επιτυχία που θα έρθει μετά από πολύ και κοπιαστικό αγώνα. Το λευκό κρασί συμβολίζει την καλή υγεία. Για τους παντρεμένους, σημαίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ένα παιδί που θα έρθει σύντομα. Το ξινισμένο κρασί σημαίνει στενοχώριες και καβγάδες. Ένα ποτήρι με θολό κρασί, προμηνύει επιτυχία μετά από πολλές προσπάθειες. Όταν δεις κρασί να χύνεται, σημαίνει εγκατάλειψη, στενοχώρια, απώλεια χρημάτων και ενδεχομένως κάποιο δυστύχημα.
Πότε καλό και πότε κακό λοιπόν το κρασί στον ύπνο μας.Γιαυτό το e-oinos σας προτείνει να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί στον ξύπνιο σας, κάνει μόνο καλό!!!

Υ.Γ.Αν κι εσείς θέλετε να να επικοινωνήσετε με το e-oinos για σχόλια,παρατηρήσεις και ιδέες στείλτε mail στο eoinoscontact@gmail.com ή αφήστε το σχόλιο σας κάτω από τις αναρτήσεις.Στην υγεία μας.!!!!

from:ΜΠΡΕΣΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου