Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

χωρίς αλκοόλ ??????


Περιοχή: Catalunya Ισπανία
Ποικιλία: Μuscat

Ένα ακόμα «κρασί» χωρίς αλκοόλ από την Ισπανία.
Το Natureo ακολουθεί τις κλασσικές μεθόδους λευκής οινοποίησης. Τα σταφύλια μαζεύονται τον Αύγουστο και ωριμάζουν σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε χαμηλές θερμοκρασίες για να εξασφαλιστεί ένα αρωματικό κρασί. Μία τεχνική πού ονομάζεται

"Rotating Cone Column" χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την εξαγωγή του αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου