Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΚΤΗΜΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ

Το 1989 ο Γιώργος Μανωλεσάκης αρχίζει να καλλιεργεί στους ιδιόκτητους αμπελώνες του στην Αδριανή Δράμας, ποικιλίες που εγκλιματίστηκαν τέλεια στο μικροκλίμα της περιοχής όπως Sauvignon Blanc, Chardonnay, Ασύρτικο, Ugni Blanc,Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah.
Ο εμπλουτισμός των γνώσεων πάνω σε θέματα αμπελοκαλλιέργειας είναι συνεχής. Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι το ανώτερο δυνατόν ποιοτικό σταφύλι.Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έτσι και το σταφύλι χρειάζεται την φροντίδα του κάθε εποχή του χρόνου. Γι αυτό και εμείς, σεβόμενοι τις προσταγές της φύσης φροντίζουμε όσο καλύτερα γίνεται, τα κλήματά μας ώστε να μας δώσουν τον καλύτερο καρπό τους, που αποτελεί και την επιβράβευση της προσπάθειάς μας. Η διαρκής αναζήτηση τον οδηγεί σε νέες καλλιέργειες ποικιλιών όπως: Μαλαγουζιά, Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Αγιωργίτικο.
Το 1998 ιδρύει την εταιρεία Γ. Μανωλεσάκης & Σια Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο:
ΚΤΗΜΑ ΜΑΝΩΛΕΣΑΚΗ. Το ιδιόκτητο οινοποιείο της εταιρείας, έκτασης 1500 τ.μ., εξοπλίζεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που απαιτείται να έχει ένα σύγχρονο οινοποιείο που παράγει οίνους υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.
Το 2007 το οινοποιείο μετονομάζεται σε ΚΤΗΜΑ ΓΕΝΝΗΜΑ ΨΥΧΗΣ.
Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μια ευχάριστη ξενάγηση σε όλους τους χώρους του οινοποιείου και της κάβας, καθώς το οινοποιείο είναι επισκέψιμο. (κατόπιν επικοινωνίας τηλ. 25210 82010 - Υπεύθυνη Ξεναγήσεων κ. Αγγελική Αποστολάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου